ADANA / SEYHAN - Şehit Mehmet Volkan İlkokulu

Şehit Mehmet Volkan İlkokulu

Narlıca Mah.27 Mayıs Caddesi No6 Seyhan/Adana
Vizyon
Şehit Mehmet Volkan İlkokulu olarak vizyonumuz, bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye’nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
Misyon
Şehit Mehmet Volkan İlkokulu olarak misyonumuz Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; öğrencilerimizin bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
7.20-12.10
Denizli Dolmuşları ve Otobüsü İle Okulumuza Ulaşım Yapılmaktadır
Okul Öğrenci Servisimiz Yoktur
Adana Merkez
İl Merkezinde
Sportif Etkinlikler
Futbol, Halkoyunları, Çocuk Oyunları(Yağ satarım Bal satarım, Mendil Kapmaca, Tombik), Satranç, İzcilik
Okulumuzda eTwinning projeleri yapılmaktadır.
Kurum Kodu:725308